19 nov. 2010

De ce ar putea fi femeile ca ciorapii

Ciorapii se rup foarte usor. Daca nu ai unghiile taiate, ciorapii se rup sigur. Daca n-ai unghiile taiate, femeia o sa te considere necioplit si pasibil de ranire a mucoasei extra-sensibile a rasei de care apartine, deci relatia cu femeia se va rupe.

Ciorapii sunt de mai multe tipuri. Fibra are grosimi diferite. La fel si femeile, sunt de mai multe tipuri si densitati: femei subtiri, cu principii fragile, idei sensibile si moral care se destrama foarte usor si femei “groase”, cu principii solide si ale caror idei se “rup” foarte greu. Ciorapii si femeile subtiri rezista mai putin, se rup mai repede. De retinut: ciorapii si femeile “groase” tin de cald iarna si in vremuri grele. Poti sa bei 15 beri de ziua ei, ca moralul femeii “groase” n-o sa se rupa. Da’ vezi sa nu se rupa al tau.

Ciorapii trebuie ingrijiti constant. Daca nu-i speli des, ar fi cazul sa nu te mai descalti cand faci o vizita. Pe femei, daca nu le ingrijesti constant, incep sa miroasa nepasarea ta si isi dau seama ca nu mai e mult pana cand o sa-ti schimbi ciorapii. Si e foarte posibil sa trebuiasca sa-ti porti papucii fara ciorapi.

Ciorapii de buna calitate sunt scumpi. E adevarat ca poti gasi ciorapi si la 1 leu perechea, insa poti fi sigur ca nu-ti vor folosi decat la o purtare. Pe femeile pe care dai un leu e bine, la fel, sa le folosesti doar la o singura purtare.

Ciorapii nu se cumpara de la second hand. Ciorapii pot purta bacteriile celui care i-a purtat inainte. Nu ii poti purta decat daca ii speli foarte-foarte bine. Se recomanda ca, daca doresti sa “porti” o femeie de la SH, sa utilizezi o alta pereche de ciorapi, ca bariera intre piele si femeie, pentru protectia sanatatii tale.

Ciorapii NU se imprumuta! Daca iti dai ciorapii sau femeia cuiva, cele mai mari sanse sunt ca persoana respectiva sa-si insuseasca ceea ce tu i-ai imprumutat.






Un comentariu:

  1. ma, nush .. dar eu am sa dau cuiva de vreun an o pereche de sosete.. problema e ca le-as da inapoi, numai ca nu mai le gasesc.. de-asta nici nu vreau sa fac o paralela cu femeile... :-S :))

    RăspundețiȘtergere